Uit de kerkdienst van 12 maart 2023. (foto: PKN Heumen)
Uit de kerkdienst van 12 maart 2023. (foto: PKN Heumen) Foto: PKN Heumen

Diensten Joriskerk Heumen

HEUMEN - "We informeren u graag over de zondagse kerkdiensten en activiteiten door de week in en vanuit de St. Joriskerk van de Protestantse Gemeente Heumen."

De zondagse vieringen beginnen om 10.00 uur. U bent van harte welkom, maar ook bij de activiteiten door de week. Wij zijn gemeente van Christus, gastvrij, eigenzinnig, delen verhalen, liederen, in lief en leed en willen zichtbaar zijn als inspiratiebron voor leven en samenleven voor mensen binnen en buiten de gemeente.

De Protestantse Gemeente Heumen ziet zichzelf als een vindplaats van geloof, hoop en liefde. Zondagse vieringen worden live uitgezonden via www.pknheumen.nl.

Zondag 19 maart. Op deze vierde zondag van de veertigdagentijd is ds. H.T. Kroesbergen voorganger. Het is deze zondag ook een dienst van Schrift en Tafel, waarvoor we u hartelijk uitnodigen. De collecten zijn voor Kerk in Actie (Kansen creëren voor jongeren in Bangladesh) en de diaconie.

Zondag 26 maart. Op deze vijfde zondag van de veertigdagentijd is ds. D. Kruyt uit Arnhem voorganger. De collecten zijn voor Stichting Het Kloosterhuis en de Diaconie.

Activiteiten. Op dinsdag 21 maart is er om 20.00 uur een winterwerkavond in De Horst 1 in Malden. Thema is het Wonder van Betekenis, en de spreker is prof. dr. Paul van Tongeren. Van harte welkom! Op zaterdag 25 maart is er weer Samen eten, om 13.00 uur in de Horst 1. Meldt u aan via www.pknheumen.nl/contact.  

Verder… U kunt uw gift overmaken op rekeningnummer NL16 INGB 0000 9047 42 van de Diaconie met vermelding van het collectedoel. U kunt in contact komen met de dominee via predikant@pknheumen.nl.