(foto: Jannie Schaapman)
(foto: Jannie Schaapman) Foto: Jannie Schaapman

Prot. gemeente Groesbeek

Zondag 19 maart, 4e Zondag van de 40-dagentijd. Aanvang: 10.00 uur. Voorganger: da. Berber Overdijk uit Nijmegen
In de 40-dagentijd zijn de diaconiecollectes voor projecten van Kerk in Actie in Moldavie, een van de meest kwetsbare landen van het oorlogsgebied in en rond Oekraine.
Digitaal doneren kan via NL 08 INGB 0000961922 t.n.v. Diaconie Prot. Gem. Groesbeek O.v.v. Moldavie. Na de dienst is er een koffie- en theedrinken in de Serre

Zondag 26 maart, 4e Zondag van de 40-dagentijd. Aanvang: 10.00 uur. Voorganger: mevr. Marike Meek uit Wijchen
Ook deze zondag is de diaconiecollecte voor Moldavie: voor info zie hierboven

De vieringen zijn ook online mee te vieren en later terug te kijken: Ga naar kerkdienstgemist.nl en vul bij Vind uw kerk "Groesbeek" in en kies daarna PKN-Groesbeek

Op zaterdag 18 maart is weer de jaarlijkse Stiltewandeling:
De wandeling start om 9.30 uur in de Serre achter de kerk. Het thema van de wandeling sluit aan bij het landelijk thema voor de 40-dagentijd van Kerk in Actie: "Uit liefde voor jou", woorden die laten zien dat je voor iemand anders van betekenis wilt zijn. De deelnemers kunnen tijdens de wandeling in stilte over dit thema nadenken. In totaal wordt 12 tot 14 km gelopen met halverwege een lunchpauaze in een horecagelegenheid. U kunt zich ook tijdens de lunchpauze laten ophalen.
De dag wordt rond 15.00 uur afgesloten in de kerk met het aansteken van een kaarsje en aansluitend is er nog een kopje koffie/thee in de Serre.