Fietsersbond ‘Berg en Dal’ in Groesbeek

Algemeen

GROESBEEK - Veilig, gezond en ontspannen fietsen in de gemeente Berg en Dal: in Hoog en Laag. Voor naar je werk, school, de winkel, bij het uitgaan of voor een gezond toeristisch ommetje! Dat moet kunnen in onze mooie gemeente en omgeving. 

De Fietsersbond ‘Berg en Dal’ streeft ernaar dat de mogelijkheden en voorzieningen voor dit fijne,  gezonde en milieuvriendelijke vervoer steeds beter worden. Daarvoor moeten de wegen en fietspaden zo goed mogelijk worden ingericht en bijgehouden en knelpunten weggenomen! Zeker omdat er steeds enthousiaster gefietst wordt: op gewone of elektrische fietsen, duo-fietsen, bakfietsen, racefietsen, forensenfietsen et cetera; op toeristische zowel als ‘doorfiets’- routes.

“In de bijeenkomst op 29 maart in De Mallemolen in Groesbeek gaan we de tot nu toe vastgestelde knelpunten en verbetermogelijkheden bespreken en aangeven welke we het belangrijks vinden om aan te gaan werken de komende tijd. Dus FB leden en alle enthousiaste – of bezorgde - fietsers die mee willen praten over verbeteren van fietsgemeente Berg en Dal en omgeving zijn uitgenodigd op woensdag  29 maart 20.00 uur in De Mallemolen, Kloosterstraat 11 in Groesbeek.”