Sportief wandelen/nordic walking. (foto: Marian Schijf)
Sportief wandelen/nordic walking. (foto: Marian Schijf) Foto: Marian Schijf

Sportief wandelen en Nordic Walking in Mook en Middelaar

Algemeen

MOOK EN MIDDELAAR - Door het Beweegcollectief Mook en Middelaar is het initiatief genomen om op woensdag- en of donderdagmorgen te gaan wandelen /nordic walken in een groep. 

Sportief lopen voor 60+ers die nog fit zijn en het leuk vinden om met een groep(je) in de natuur te gaan wandelen. De mooie natuur is in de gemeente Mook en Middelaar immers altijd dichtbij. 

“Wij zijn op zoek naar mensen die met ons mee willen wandelen. Sportief wandelen is laagdrempelig en alles wat u nodig heeft naast makkelijk zittende kleding zijn een paar goede stevige wandelschoenen belangrijk. Er kan met Nordic Walking poles (stokken) gewandeld worden maar dat is geen verplichting.”

De bedoeling is om op woensdag- en of donderdagmorgen van 9.30 tot 11.00 uur te gaan wandelen onder begeleiding van een opgeleide wandelbegeleider in de prachtige natuurrijke bos- en heidegebieden die ons omringen. Van Mookerhei, Mookerschans, Heumense Schans, Plasmolen, of Bisselt, tot en met de prachtige natuur rondom het Jachtslot. Met ook zo af en toe eens een uitstapje naar de bossen van de gemeenten Berg en Dal en Heumen. 

Wie zin heeft om mee te gaan wandelen kan zich aanmelden en de voorkeur aangeven voor woensdag en of donderdag via Info@beweegcollectiefmookenmiddelaar.nl.