03-04 Bijpraatavond over ouderenhuisvesting in Molenhoek

Algemeen

MOLENHOEK - Op 3 april is er van 19.30 – 21.30 uur een bijpraatavond over ouderenhuisvesting in Molenhoek. Deze wordt gehouden in het Lees- en OntmoetingsPunt (LOP), winkelcentrum Molenhoek.

 

De organisatie is in handen van werkgroep ouderenhuisvesting van Dorpsraad Molenhoek. Vanaf 19.15 uur is men welkom voor een kopje koffie voor eigen rekening en een goede stoel. Om 19.30 krijgt de bezoeker een overzicht van de activiteiten van de werkgroep tot nu toe naar het zoeken van geschikte locaties met voor ouderen geschikte woningen. 

“Na een korte pauze verzorgt Karin Janssen uit Molenhoek een interessante presentatie over Interieurontwerp voor senioren. Een levensloopbestendige woning of appartement is een heerlijk vooruitzicht. Maar uw oude huis staat behoorlijk vol, niet alles kan mee. Hoe richt u uw nieuwe woonplek zo comfortabel en praktisch mogelijk in? Dat vraagt om veel beslissingen en regelzaken. Karin kan ideeën aandragen, u ondersteunen en rust en houvast bieden. Iedereen is welkom! Wel graag tevoren aanmelden via interakt@planet.nl.”