Een steekje los? Praat over stigma!

MALDEN - Heb je last van vooroordelen over jouw psychische kwetsbaarheid? Heb je het gevoel er hierdoor op een negatieve manier naar je gekeken wordt? Of ben je zelf gaan geloven wat anderen over je zeggen?

Kom dan op 23 maart naar Maldensteijn voor de themabijeenkomst ‘Stigma’. Samen met andere deelnemers bespreken we wat voor een invloed stigma heeft en wisselen we ervaringen uit. We spelen ook het spel ‘Een steekje los’. Twee ervaringsdeskundigen begeleiden de middag. 

Deze bijeenkomst over stigma is onderdeel van Maart Themamaand bij Ixta Noa, een organisatie voor en door mensen die ervaring hebben met een psychische kwetsbaarheid. Bij de themabijeenkomsten en inlopen doet iedereen ertoe, doet iedereen mee en levert iedereen een bijdrage aan zingeving en herstel. Dit doet ieder op zijn eigen manier en in zijn eigen tempo. Dus ben of ken jij iemand met een psychische kwetsbaarheid, dan ben je van harte welkom op de themabijeenkomsten in maart.

De themabijeenkomst ‘Stigma’ kun je bijwonen op donderdag 23 maart van 14:00 tot 16:00 uur in MFC Maldensteijn. Er is volop ruimte voor interactie. Twee ervaringsdeskundigen ontvangen je met een kopje koffie of thee. Aan de bijeenkomst zijn geen kosten verbonden. Aanmelden hoeft niet, maar mag wel. Doe dit dan bij Astrid via astrid@ixtanoa.nl. Jij komt toch ook?