Afbeelding
Foto:

Meet & Eat Molenhoek: het leukste avondje uit in eigen dorp

Molenhoekers koken voor, met en bij elkaar

MOLENHOEK - Op zaterdag 20 mei vindt voor de 10e keer Meet & Eat Molenhoek plaats. Alle gasten worden om 17.30 uur onder het genot van een drankje welkom geheten in het Lees- en OntmoetingsPunt (LOP). In de verschillende huizen in Molenhoek staat op dat moment het soepje al op het fornuis en de stoofschotel in de oven. 

Hoe het werkt? Je zoekt iemand met wie je samen wilt deelnemen aan Meet & Eat. Dat kan je partner zijn, maar het mag ook je buurman, vriend, vader of moeder zijn. Met deze persoon vorm je een duo en schrijf je je in.

Na het sluiten van de inschrijving ontvangt ieder duo een mail van de organisatie waarin staat welk gerecht ze moeten maken: een voorgerecht, een hoofdgerecht of een nagerecht. Dat gerecht maken ze voor henzelf en voor vier dorpsgenoten. De deelnemers weten op dat moment nog niet wie de dorpsgenoten zijn voor wie ze gaan koken. Dat ontdekken ze pas op 20 mei, op het moment dat er bij hen thuis op de bel gedrukt wordt. 

De deelnemers eten iedere gang (voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht) in een andere woning en in een andere samenstelling. En na afloop is het gezellig naborrelen in het LOP. 

Meet & Eat is een unieke manier om laagdrempelig kennis te maken met mensen uit je eigen dorp. Leuk voor jong (vanaf 18 jaar) en oud, voor het Hoeveveld tot de Hofjes en voor de timmerman en de dokter. Iedereen is welkom om mee te doen, zolang je maar in Molenhoek woont. Schrijf je vóór 6 mei in via www.meeteatmolenhoek.nl.