De jubilarissen.
De jubilarissen. Foto: Paul Kuperus

Tennisvereniging Groesbeek huldigt jubilarissen

Algemeen

GROESBEEK – Tennisvereniging Groesbeek heeft zondagmiddag tijdens de opening van het tennisseizoen zes trouwe leden in het zonnetje gezet omdat zij al jaren de vereniging trouw zijn gebleven. 

Voorzitter Frans Geurts wenste iedereen een heel mooi tennisseizoen toe met veel mooie spannende wedstrijden en niet te vergeten gezelligheid in de kantine. Ook het aantal vrijwilligers stijgt, aldus Geurts en daar is hij blij mee. ‘Ik heb begrepen dat het Kelsmastertoernooi weer terug komt alsmede het MiniMaxi toernooi. Het is belangrijk om de jeugdcommissie bemand te krijgen zodat er voor de jeugdleden ook leuke activiteiten georganiseerd kunnen worden besloot Frans Geurts met de slogan ‘Kijk niet wat de tennisvereniging voor jou kan doen, maar jij voor de tennisclub’.

Vervolgens ging hij de jubilarissen huldigen en had voor iedere jubilaris een speciaal woordje te weten Ger van Doorn (25 jaar), Melanie Rutten (40 jaar), Charlotte Ceelen (40 jaar), Joke Hermsen (50 jaar) Reinier en Marian Driessen beiden 50 jaar en Nick Hijmans (25 jaar) was niet aanwezig. Alle jubilarissen kregen een fraai boeket bloemen als dank voor hun trouwe lidmaatschap.