In razend tempo gaat Suzanna van start!
In razend tempo gaat Suzanna van start! Foto: Wopke Veenstra

Boodschappen doen in een razend tempo!

Algemeen

MALDEN - Op 15 maart kreeg de Voedselbank Groesbeek en omstreken een heel bijzondere donatie. Suzanna Reitsema, die met een loterij-actie een minuut gratis winkelen bij de Plus Malden had gewonnen, had besloten om de boodschappen die ze in die minuut in haar winkelkar kon leggen, te doneren aan de Voedselbank Groesbeek e.o. 

Na het aftellen ging Suzanna in vliegende vaart langs de artikelen die ze in overleg met de voedselbank had geselecteerd. Een minuut later lag de winkelwagen vol met kaas, vleeswaren, noten en andere levensmiddelen waar de voedselbank meestal weinig van krijgt. Aan de kassa werd 440 euro afgetikt, een record. 

Dat kwam volgens Suzanna doordat ze grote hoeveelheden van dezelfde artikelen kon inslaan, iets wat je niet doet als de de boodschappen voor jezelf doet. De voedselbank is blij met deze donatie en hoopt dat andere prijswinnaars het voorbeeld van Suzanna zullen volgen. 

“Wilt u de Voedselbank Groesbeek en omstreken ook steunen? Gebruik dan de donatieknop op www.voedselbankgroesbeek.nl. Bij voorbaat dank voor uw steun.