1600m2 kunstgras showtuin. 2e paasdag open.
1600m2 kunstgras showtuin. 2e paasdag open.

Binnen & buiten perfect verzorgd

met Hofmans at Home

CUIJK - Hofmans at Home: dé plek voor jouw huis en tuin, zowel binnen als buiten. Met onze 7600 m2 showroom en 1600 m2 kunstgras showtuin zijn we met trots de grootste van Nederland. En het beste nieuws? Onze showroom bevindt zich in Cuijk, bij jou om de hoek!

Kunstgras voor een perfect gazon. Wil jij jarenlang van een perfect gazon genieten zonder het onderhoud dat echt gras vereist? Kies dan voor kunstgras! Bij Hofmans at Home hebben we meer dan 35 soorten kunstgras die niet van echt gras te onderscheiden zijn. In onze 1600 m2 showtuin kun je zelf zien en voelen welke het beste bij jouw wensen past. Onze productspecialisten helpen je graag bij het maken van de juiste keuze.

Buitenzonwering voor 
schaduw en koelte

Buitenzonwering voorkomt directe zoninval en beschermt tegen hoge buitentemperaturen. Er zijn vele mogelijkheden om zon te weren en schaduw en koelte te creëren. In onze speciaal ingerichte serre helpen onze adviseurs je graag te kiezen tussen alle denkbare varianten buitenzonwering. En niet op basis van plaatjes of staaltjes. Nee, zie en voel de zonwering die echt past bij jouw huis.

60 jaar vakmanschap

Bij Hofmans at Home kies je niet alleen voor kwaliteit en de laagste prijs, maar ook voor vakmanschap met meer dan 60 jaar ervaring. Onze professionele leg- en montageservice zorgt ervoor dat je vloer perfect ligt, je vloerbedekking precies past, je gordijnen mooi hangen en je zonwering stevig bevestigd is. We zijn pas tevreden als jij dat ook bent.

Hofmans at Home Beerseweg 10a, Cuijk, 085 888 8001, www.hofmansathome.nl. We verwelkomen je graag in onze showroom in Cuijk. Tip: Iedere vrijdagavond én 2e paasdag is onze showroom geopend!