Feestweekend Fanfare Wilhelmina Groesbeek ter gelegenheid van 125 jaar bestaan!

GROESBEEK - Dit jaar bestaat Fanfare Wilhelmina Groesbeek 125 jaar en dit wordt groots gevierd. In het weekend van 18-19-20-21 mei zullen er allerlei festiviteiten plaatsvinden voor jong en oud op het marktplein in Groesbeek.

Op donderdag, Hemelvaartsdag, begint het feestweekend met het bekende smartlappenfestival Tranendal tussen de Heuvels.
Vrijdagmiddag is er een activiteit voor de kinderen met gratis entree; een kindertheater en muziekworkshops.
Vrijdagavond vanaf 20.00 uur zal er een feestavond zijn met de band Broadway en DJ Sieppie.
Zaterdagmiddag is er van 13.30 tot 16.30 een seniorenmiddag met muziek van Cor Kersten en gastoptredens van Willie Claus, Theo van Blitz en De Bruurs.
Zaterdagavond is er weer een feestavond vanaf 20.00 met de band The Night Flight en DJ Sieppie.Zondag zal de Fanfare een groots jubileumconcert geven olv dirigent Geert Nellen in de feesttent vanaf 11.00 uur met medewerking van Wido Fleuren, Tijn Willems, Suzanne Coppens, Susan Remers en kinderkoor Mikado. Aansluitend vindt de receptie plaats. Het feestweekend wordt afgesloten met gastoptredens van Fanfare Jubilate Deo en Harmonie Edelweisz.
Meer info over het feestweekend staat op www.fanfarewilhelminagroesbeek.nl/ en via onze social media op Facebook en Instagram.

Het hele weekend is voor iedereen vrij toegankelijk, behalve de vrijdag- en zaterdagavond. Kaarten voor vrijdag- en zaterdagavond zijn nu verkrijgbaar op https://bergendalbruist.nl/.