Afbeelding
Foto: SWOM

Duizendste cliënt vervoersservice van SWOM

Algemeen

MILLINGEN - Eind februari heeft de 1000ste cliënt zich aangemeld voor de vervoersservice van SWOM! De vervoersdienst bestaat als sinds de oprichting van SWOM in oktober 1990!

Deze 1000ste cliënt is mevrouw Arts-Driessen. “Deze mijlpaal konden we natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan. We zijn bij haar langsgegaan om haar namens de vervoersservice van SWOM een bloemetje aan te bieden. We heten mevrouw Arts van harte welkom bij de SWOM-familie.”

De vervoersdienst is bedoeld voor ouderen uit Millingen aan de Rijn, Kekerdom en Leuth die voor sociale contacten aangewezen zijn op openbaar vervoer, maar hier geen gebruik meer van kunnen maken. Deze service is niet bedoeld voor behandeling en controle in het ziekenhuis.

“Voor de vervoersservice kunnen we altijd vrijwillige chauffeurs gebruiken. Wil je ons team komen versterken of wil je hier meer over weten, neem dan contact op met onze coördinator Monique van Kerkhof. Elke werkdag telefonisch bereikbaar tussen 9.00 en 11.00 uur op 0481-431105.”

Afbeelding