Grenzland- Draisine, Kranenburg.
Grenzland- Draisine, Kranenburg. Foto: Eigen foto

Het seizoen van de Grenzland-Draisine is begonnen!

Algemeen

GROESBEEK - Sinds 01 april rollen de fietstreinen weer over de sporen tussen Groesbeek, Kranenburg en Kleef! En voor het komende seizoen heeft het team van de Grenzland-Draisine enkele veranderingen en aanbiedingen. Zo is de starttijd in Groesbeek verplaatst van 9.00 naar 9.30 uur, zodat de gasten ‘s ochtends rustiger kunnen aankomen. 

Op de 15e verjaardag van de Grenzland-Draisine, op 27 april 2023, worden via de social media kanalen www.facebook.com/grenzlanddraisine & www.instagram.com/grenzlanddraisine vijftien vouchers voor fietstreinritten verloot als verjaardagscadeau. Naast het aanbod in het wijndorp Groesbeek kunnen groepen vanaf tien personen voortaan ook genieten van een wijnproeverij in Kleef bij Schlossbergkellerei Peters.

Vooral gezinnen met kinderen zullen blij zijn over de nieuwe samenwerking met de dierentuin van Kleef. Voor 17,50 euro voor volwassenen en 9,00 euro voor kinderen kan men van maandag tot en met donderdag plezier beleven van de fietstrein en een bezoek van de dierentuin. Van vrijdag tot zondag en op feestdagen kost het arrangement 19,90 voor volwassenen en 9,90 euro voor kinderen. Ondanks de stijgende prijzen blijven de kosten voor de fietstrein dit jaar niet verhoogd: 13 euro voor een retourrit van maandag tot en met donderdag en 16 euro van vrijdag tot en met zondag en op feestdagen. Kinderen tot 14 jaar betalen de halve prijs. Bovendien krijgen senioren van 65 jaar en ouder op donderdag 50 procent korting en op woensdag mag een kind gratis mee reizen met het gezin!
Boeken kan eenvoudig online op www.grenzland-draisine.eu. Wilt u liever persoonlijk contact, bel dan 02826/9179900 voor advies.