KBO leden Millingen genieten van geweldige middag. (foto: Peter Hendriks)
KBO leden Millingen genieten van geweldige middag. (foto: Peter Hendriks) Foto: Peter Hendriks

Die Goede Oude Tijd herleefde bij KBO Millingen

Algemeen

MILLINGEN – In het Enjoy hotel – voorheen Millings Centrum - beleefden de leden van de Millingse KBO de Goede Oude Tijd. Het was een volle bak, aldus een tevreden bestuur van de Millingse KBO. 

De ontvangst was met koffie/thee met wat lekkers. alsmede waren er enkele consumptiebonnen. Twee entertainers hebben de aanwezigen teruggebracht naar de kindertijd, het bezoek aan de kleuterschool of de bewaarschool die toe zo werd genoemd. Wat zijn we braaf. De televisie beheerste toen nog niet de huiskamer. Wel gingen we op de woensdagmiddag in de buurt kijken naar dappere Dodo en tante Hannie die ons aan het eind van het kinderprogramma uitzwaaide. 

Ook herkende de aanwezige KBO-leden de programma’s van de radio zoals de waterstanden, de groenteman, G.B.J. Hilterman alsmede de hoorspelen van Paul van Vlaanderen en negen heit de klok en later de Arbeidsvitaminen.
Het werd een succesvolle middag vol herinneringen, die werd afgesloten met een bijzondere gast uit Duitsland bekend van de schlagers Blau Blau blüht der Enzian, Carnaval in Rio en het bekende Rosamunde van de zanger met de donkere zonnebril op.
Iedereen keerde voldaan huiswaarts en dankte het bestuur voor deze geweldige middag.