Koningsdag in Breedeweg

Algemeen

BREEDEWEG - Al jarenlang vinden de Koningsspelen plaats in de Breedeweg. Dit jaar vieren ze zelfs het 75 jarig bestaan van het Oranjecomite´ op de Breedeweg. Al velen gingen hen voor in het organiseren van mooie activiteiten op eerst Koninginnedag en later Koningsdag!

Op woensdag 27 april zijn er weer de traditionele activiteiten: de versierde fietstocht en daarna spelletjes op het veld van de Groesbeekse Boys, met dus extra feestelijke activiteiten in verband met het 75-jarig bestaan.

“We starten rond 11.00 uur, na gezamenlijk met de fanfare de vlag te hebben gehesen en het Wilhelmus te hebben gezongen, met de fietstocht door de Breedeweg. De burgemeester zal hierbij ook aanwezig zijn! We verwachten rond 11.30 uur bij de Boys aan te komen alwaar we een gezellige spellenmiddag organiseren!

Wij nodigen iedereen van harte uit om deze dag samen met ons te vieren en er sa´men een mooie dag van te maken! Kom allemaal naar de Groesbeekse Boys op 27 april! Wij hopen op een gezellige opkomst”, namens Oranjecomite´ Breedeweg, Roland Coenen, Saartje Coenen, Mirjam Arens, Jessica Roeven, Marieke van Breemen, Geert Kuijpers, Frederik Oorschot, Roy Arens, Natascha Wijnhoven, Nienke Peters en Janneke Janssen.