Afbeelding
Foto: Hv Groesbeeks Glorie

Geraniumactie Groesbeeks Glorie

Algemeen

GROESBEEK - Tot 18 april houdt handbalvereniging Groesbeeks Glorie weer de jaarlijkse geraniumactie. Leden van de vereniging verkopen in deze periode aan familie, vrienden, buren en collega’s hang- en staande geraniums in diverse kleuren. 

Er zijn vier kleuren hanggeraniums en vier kleuren staande geraniums. De verkoopprijzen zijn 1,55 euro per stuk of een complete tray van 12 stuks voor 18,00 euro. “Op de website van de handbalvereniging (www.groesbeeksglorie.nl) kunt u ook zelf een bestelformulier invullen als er geen leden bij u zijn langs gekomen. De ingevulde verkooplijst kan tot uiterlijk 18 april per mail opgestuurd worden naar geraniumactie@groesbeeksglorie.nl. Als u liever werkt met een papieren versie, kunt u de lijst uitprinten, invullen en bij een van de volgende adressen in de brievenbus doen: Ambachtsweg 2, Hemeltje 4 of Franciscanessenhof 5, allen in Groesbeek.”

Na het verzamelen van de bestellingen worden op zaterdag 13 mei, dag voor Moederdag, de bestelde geraniums uitgeleverd. Gedane bestellingen via de leden worden door die leden bij u thuis bezorgd. Hebt u zelf een bestelling geplaatst dan kunt u die zaterdag 13 mei tussen 10.00 en 12.00 uur afhalen op het parkeerterrein van   voetbalvereniging bij RKVV Rood Wit, Kapittelland 2a in Groesbeek.