Afbeelding
Foto: Sport en Spel

Sporten bij Kwiek Actieve Leefstijl

Algemeen

GROESBEEK - Kwiek is de sportvereniging voor de actieve 50-plusser in Berg en Dal met een zeer gevarieerd sportief aanbod in alle dorpskernen van Groesbeek tot Millingen. Kwiek biedt volop sport mogelijkheden voor sportievelingen en of mensen die in beweging willen komen. 

Kwiek heeft op dit moment 23 zaallessen verdeeld over heel Berg en Dal. Het aanbod bestaat uit sport- en spellessen, bewegen op muziek in combinatie met Pilatus, badminton en ontspannen bewegen. Het aanbod is gericht op de fitte sportieve sporter, maar ook op ouderen die moeilijker bewegen en toch zo lang mogelijk fit willen blijven. We sporten namelijk op drie niveaus. Alle trainingen worden verzorgd door professionele deskundige docenten. 

Mensen die geïnteresseerd zijn en aan hun conditie willen werken zijn meer dan welkom om twee gratis proeflessen mee te draaien. Het volledige lesrooster, met de verschillende niveaus, en meer informatie over Kwiek Actieve Leefstijl is te vinden op onze website https://www.kwiekgroesbeek.nl. Voor meer informatie kunt u ook contact opnemen via het contactformulier op onze website.