Tributeparty gaat volgend jaar verder

GROESBEEK - Hotel-restaurant De Wolfsberg krijgt na 23 jaar een nieuwe eigenaar, maar Tributeparty niet! Het evenement Tributeparty blijft in beheer van het huidige organisatieteam en het feest met de beste tributebands van Europa  krijgt een vervolg op een nieuwe locatie in 2024.

"Wij organiseren Tributeparty al 18 jaar en we bouwen met heel veel plezier verder aan dit mooie feest. Daarom hebben we een nieuwe locatie op het oog in het Rijk van Nijmegen. Wederom een unieke locatie, die kleinschalig en sfeervol kan zijn, maar ook de ruimte heeft voor een steengoed programma.

We hebben echter wat extra tijd nodig om de onderzoeken voorafgaand aan de vergunningsprocedure te doorlopen en er een evenement van te maken, zoals je van ons gewend bent: de allerbeste tributebands van Europa, verrassende acts, snelle horeca, gezellige terrassen en een sfeervol aangekleed terrein.

Als we het doen, doen we het graag goed. In de tussentijd vind je onze tributeshows, als Night Fever, Dire Straits        Experience, Bouke Rocks Elvis en The Greatest Love Of All, natuurlijk in de theaters en concertzalen door het hele land.

Het aanbod staat op www.tribevents.nl. Wil jij nog een keer met je hele vriendengroep uit je dak gaan tijdens een van onze feestjes bij De Wolfsberg? Koop dan de laatste tickets voor Koningsfeest 2023 of geniet van Danny Vera, 10cc en Sven Hammond tijdens De Wolfsberg Live: www.dewolfsberg.nl/live."