Tweedehands zorghulpmiddelen te kust en te keur. (eigen foto)
Tweedehands zorghulpmiddelen te kust en te keur. (eigen foto) Foto: Eigen foto

Open Huis 2ehands-zorghulpmiddelen

Algemeen

DE HORST - Zaterdag 29 april is het open Huis bij stichting 2ehands-zorghulpmiddelen aan de Reestraat 5 te Groesbeek, een specifieke kringloop voor zorghulpmiddelen. Dus, voor één keer niet op de eerste zaterdag van de maand maar op de laatste!

Wat ook anders is: het Open Huis is van 10.00 - 13.00 uur (en niet zoals in het verleden tot 14.00 uur). Iedereen is van harte welkom, maar houdt afstand tot elkaar. Men kan dan (zonder afspraak vooraf) komen kijken naar onze rollators – douchezitjes – toilet-douchestoelen – toiletsteunen – wandsteunen – scootmobielen – sta-op-stoelen – et cetera.

De ruimte is beperkt, en onze artikelen liggen deels in kasten en opgestapeld. Raadpleeg daarom zo mogelijk vooraf onze website, www.2ehands-zorghulpmiddelen.nl. “Ons Open Huis is een extraatje, we handelen verder op afspraak (want mogen geen winkel-openingstijden hanteren). Maak een telefonische afspraak op 06 – 4289 8537 of stuur een mail naar info@2ehands-zorghulpmiddelen.nl. U kunt bij ons niet pinnen. En ons aanbod wisselt.”

De opbrengst wordt geheel aan een goed doel geschonken: ‘fun’ voor gehandicapte kinderen (denk aan aangepast paardrijden, speciaal spelmateriaal, speelweek, atletiek).