Links Hennie Cillessen, 25 jaar lid en rechts Paul van den Boogaard 40 jaar lid van GGTC Groesbeek. (foto: GTTC Groesbeek)
Links Hennie Cillessen, 25 jaar lid en rechts Paul van den Boogaard 40 jaar lid van GGTC Groesbeek. (foto: GTTC Groesbeek) Foto: GTTC Groesbeek

Jubilarissen bij GTTC Groesbeek

Algemeen

GROESBEEK - Op 13 april werden, zoals gebruikelijk tijdens de algemene ledenvergadering van GTTC de jubilarissen weer gehuldigd. “Dit jaar hadden we twee jubilarissen in ons midden. Hennie Cillessen werd gehuldigd voor zijn 25-jarig lidmaatschap en Paul van den Boogaard voor zijn 40-jarig lidmaatschap. Ze kennen elkaar erg goed en hen werd gevraagd een stukje te schrijven voor de ander, een leuk initiatief...”

Als eerste nam Paul het woord die onder andere vertelde hoe Hennie in 1998 bij de club begon en al snel allerlei activiteiten oppakte. Hennie was actief voor de jeugd waar zijn zoon Bas en dochter Elle speelde. Al snel nam hij ook de rol als penningmeester waar en later werd hij voorzitter van onze club dat hij liefst veertien jaar heeft gedaan. Uiteindelijk is hij zelf gaan tafeltennissen en staat bekend als ‘de muur van Groesbeek’.

Paul werd door Hennie beschreven en ook zijn staat van dienst voor GTTC mag niet onderbelicht blijven. Paul werd al in 1983 lid van onze vereniging, GTTC zat toen nog in de oude kippenschuur aan de Colonjes. Uiteindelijk verkaste de club naar de locatie aan de Atelierweg en Paul nam de rol als bouwcoördinator op zich.
Mede onder zijn leiding werd de accommodatie verbouwd zoals we deze nu kennen. Ook Paul is verdienstelijk voorzitter van onze vereniging geweest, hij was het die het stokje heeft overgedragen aan Hennie. Een saillant detail is dat exact ditzelfde gebeurde bij de wandelsport, waar beiden een actieve achtergrond hebben. Als speler is hij jarenlang actief geweest.