(eigen foto)
(eigen foto) Foto: Eigen Foto

Kwiek wandelt op de Veluwe

Algemeen

BERG EN DAL - Na een onderbreking van enkele jaren door corona organiseerde seniorensportvereniging Kwiek Actieve Leefstijl, de seniorensportvereniging in Berg en Dal, weer haar traditionele wandelweekend. Dit jaar was de plaats van samenkomst op landgoed Te Eerbeek op de Veluwe. 

Na een gezellige bijeenkomst op vrijdagavond waar 20 Nordic Walkers en Sportief Wandelaars elkaar ontmoetten stonden er op zaterdag wandeltochten voor elk niveau op het programma. Door de aanwezigheid van deskundige wandelbegeleiders kwam elke wandelaar aan zijn trekken. Voor de sportievelingen een lange tocht van meer dan 20 km en voor de wandelaars die het iets rustiger aan wilden doen kortere afstanden. 

De organisatie had schitterende tochten in de Loenermark uitgezet. Ook op zondag werden de wandelschoenen weer aangetrokken met verschillende afstanden. Het weekend werd afgesloten met een gezellige lunch waarna de deelnemers met een voldaan gevoel huiswaarts keerden en uitkijken naar het volgende weekend.

Bij Kwiek Actieve Leefstijl kunnen Nordic Walkers en Sportief wandelaars op meerdere dagen en op verschillende plekken in Berg en Dal lopen. Ook worden er regelmatig cursussen voor beginnende Nordic Walkers georganiseerd. “Heeft u belangstelling kijk dan voor de mogelijkheden op de website van Kwiek Actieve Leefstijl www.kwiekgroesbeek.nl of neem contact op via het contactformulier.”