Govert Sweep op belevingsboerderij Harm's Hoeve. (foto: Monique van Loon)
Govert Sweep op belevingsboerderij Harm's Hoeve. (foto: Monique van Loon) Foto: Monique van Loon

Govert Sweep Big Challenge dag bij Harm's Hoeve

Dieren knuffelen voor het goede doel

MALDEN - Zondag 30 april organiseert avonturier en Youtuber Govert Sweep op belevingsboerderij Harm’s Hoeve een Big Challenge dag, farmers against cancer. Meet en greet Govert op de boerderij, kom kalfjes en lammetjes voeren en knuffelen voor het goede doel. 

Govert Sweep fietst met Big Challenge, farmers against cancer, op 1 juni de Alpe d’HuZes en wil samen met de boeren zoveel mogelijk geld ophalen voor KWF voor meer onderzoek naar kanker. 

Farmers are cool 

Zondag 30 april van 10 tot 18 uur zijn er leuke activiteiten op de boerderij en is Govert Sweep er voor foto’s en een praatje. De Nijmegenaar is bekend van NPO Checkpoint Basecamp en van zijn avontuurlijke reizen. Govert en regionale boeren van Rijk van Nijmegen – en Land van Cuijk Boert Bewust slaan de handen ineen om geld op te halen voor het KWF.
De toegang is gratis. Voor sommige activiteiten wordt een bijdrage van een euro gevraagd voor het goede doel.

Als BIG Challenge, farmers against cancer, doet de agri- en foodsector mee met het jaarlijkse evenement Alpe d'HuZes om zoveel mogelijk geld op te halen voor KWF. Ze zetten zich daarmee keihard in om een einde te maken aan de ellende en de onmacht die de ziekte kanker in onze maatschappij veroorzaakt. 

Je bent welkom op Belevenisboerderij Harm's Hoeve, Westerkanaaldijk 5 in Malden, zondag 30 april van 10.00 tot 18.00 uur. Bekijk Goverts actiepagina en doneer: https://www.opgevenisgeenoptie.nl/fundraisers/GovertSweep17233. Elke euro gaat 100% naar KWF.