Beeld uit de kerkdienst van 16 april 2023. (foto: PKN Heumen)
Beeld uit de kerkdienst van 16 april 2023. (foto: PKN Heumen) Foto: PKN Heumen

Kerkdiensten en activiteiten Prot. Gemeente Heumen

HEUMEN - "We informeren u graag over de zondagse kerkdiensten en activiteiten door de week in en vanuit de St. Joriskerk van de Protestantse Gemeente Heumen. Hieronder een overzicht."

De zondagse vieringen beginnen om 10.00 uur. U bent van harte welkom, maar ook bij de activiteiten door de week. Wij zijn gemeente van Christus, gastvrij, eigenzinnig, delen verhalen, liederen, in lief en leed en willen zichtbaar zijn als inspiratiebron voor leven en samenleven voor mensen binnen en buiten de gemeente.

De Protestantse Gemeente Heumen ziet zichzelf als een vindplaats van geloof, hoop en liefde. Zondagse vieringen worden live uitgezonden via www.pknheumen.nl. 

Zondag 23 april. In verband met de gildenmis is er geen viering van de protestantse gemeenschap in Heumen. Daarom hebben we een gezamenlijke viering met Groesbeek in de kerk aldaar (Kerkstraat 18). De viering begint om 10 uur. Voorganger is ds. P. Simons uit Kleve. De collecten zijn voor Stichting Gast Nijmegen en voor kerkelijke activiteiten.

Zondag 30 april. Voorganger is ds. T. Hoekstra uit Arnhem. De collecten zijn voor Steunfonds Het Vakantiebureau en de Diaconie. Activiteiten Op 29 april is er ‘Samen Eten’ in De Horst 1 in Malden om 18.00 uur. Opgeven kan tot en met 26 april (www.pknheumen.nl/contact). Op 4 mei is er in de RK-Kerk van Nederasselt dodenherdenking, deze begint om 19.00 uur.

Verder… kunt u uw gift overmaken op rekeningnummer NL16 INGB 0000 9047 42 van de Diaconie met vermelding van het collectedoel. U kunt in contact komen met de dominee via predikant@pknheumen.nl.