Op ontdekkingsreis
naar de Wonderlijke 7

GROESBEEK - Ga jij ook mee op ontdekkingsreis naar de Wonderlijke 7? Zaterdag 1 juli kun je als gezin samen op reis in een ander ‘land’, namelijk in Museum Orientalis! 

Als jong gezin wil je in de wereld zijn. Je wilt je talenten inzetten en van betekenis zijn. Je voelt ook dat er meer is. Je voelt je aangetrokken door wie of wat ons te boven gaat, door God en door het wonderlijke leven van Jezus. Je wilt je kinderen iets hiervan meegeven. Maar hoe dan? 

Het doel is om tijdens deze ontdekkingsreis antwoord te vinden op die vraag! De weg ernaar toe is spannend. Op deze reis van je leven kom je ze tegen, de Wonderlijke 7! Pastor Joke Huisintveld van de H.H. Cosmas en Damianusparochie is betrokken bij de organisatie van deze familiedag. En wat ook leuk is: pastoor Aloys van Velthoven en het jeugdkoor Mikado zijn er ook!

De kosten zijn vijf euro per persoon. Daarvan draagt de parochie 2,50 euro per persoon. bij. "Ga je mee? Meld je dan aan op www.huisvoordepelgrim.nl/reisaanbod/wonderlijke-7. Je ontvangt de korting door bij opgave de kortingscode ‘parw7' op te geven.
Graag ook bij het parochiesecretariaat melden dat je meegaat: info@parochiegroesbeek.nl of 024-3971473 Op www.bisdomdenbosch.nl/wonderlijke-7/ vind je meer informatie over de tijden en het programma van deze reis."