Foto: Merel Janse Fotografie
Foto: Merel Janse Fotografie Foto:

Borstkanker en nu?

MALDEN - Borstkanker is een ziekte waarmee steeds meer vrouwen te maken krijgen. We zien bovendien dat meer vrouwen op betrekkelijk jonge leeftijd de diagnose krijgen. Aandacht voor en kennis van het onderwerp zijn daarom belangrijk. Goede informatie helpt vrouwen in een heel moeilijke periode in hun leven.

Informatie en inspiratie

Het belang van kennisdeling en informatievoorziening is een belangrijk onderdeel van onze dienstverlening bij Puremammacare. Daarom organiseren we binnenkort op alle vier de locaties (Deurne, Dongen, Malden en Weert) een speciaal evenement, Love, Care & Inspiration Goede Doelenavond. 

Tijdens het evenement sponsoren we deelnemers die mee doen aan de LoveLife Run in Breda, (ex-)kankerpatiƫnten met hun naasten lopen 5 kilometer hard op om geld in te zamelen voor baanbrekend kankeronderzoek. Wij zullen dit doen door middel van een loterij waar vele leuke prijzen te winnen zijn.

Op deze avond zullen we per locatie een deskundige spreker hebben die vertelt over een specifiek onderwerp. Het exacte thema verschilt plaatselijkā€, vertelt Claudia Zuidema, eigenaar van Pure Mammacare. Het stukje informatievoorziening koppelen we aan een leuke modeshow, waar u kunt zien wat er op gebied van mammacare mogelijk is.

Lezingen

3 mei in Malden; Littekentherapie door Moys Huidkliniek en Bella Ladies staat met leuke accesoires en sieraden
9 mei in Nederweert; Haarwerken door Knipart en Compressietherapie door Claessen-Stultiens
17 mei in Dongen; Oncologische Fysiotherapie
25 mei in Deurne; Oedeemtherapie door Finesse met aanvulling speciale bh's van Thuasne

Toegang

Interesse in een avond waar informatie en inspiratie elkaar ontmoeten? Dan kunt u toegangskaarten kopen voor 7,50 euro (inclusief kopje koffie/thee en iets lekkers en een lotje).

3 mei in Malden; Staat Sociaal Cultureel Centrum Maldensteijn, Kerkplein 8
9 mei in Nederweert; Gemeenschapshuis De Pinnenhof, Kapelaniestraat 4
17 mei in Dongen; De Cammeleur, Hoge Ham 126
25 mei in Deurne; Gemeenschapshuis Hofke van Marijke, Rembrandt van Rijnstraat

Kaartjes te koop via e-mail (claudia.zuidema@puremammacare.nl), op locatie Pure Mammacare (Deurne, Dongen, Malden, Weert) of telefonisch 06-41504800.