Foto: Eldorado
Foto: Eldorado

Haven Evenement bij jachthaven Eldorado

MOOK - Jachthaven Eldorado aan de Mookerplas presenteert op 27 mei een spectaculair Gratis Haven Evenement. Tijdens deze dag zullen er vele activiteiten plaatsvinden voor alle watersport liefhebbers.

Het evenement zal onder andere een bootshow, een watersportmarkt, foodtrucks en live optredens omvatten. Er zullen tevens enkele kinderactiviteiten worden georganiseerd, waardoor het evenement een geweldig dagje uit is voor het hele gezin.

Voor bezoekers die houden van lekker eten en drinken, biedt het evenement ook de mogelijkheid om naast de foodtrucks te genieten van een professionele BBQ geserveerd door de Brandtweer BBQ. De BBQ is echter alleen toegankelijk voor bezoekers die voor 12 mei hebben gereserveerd voor de BBQ.

Het evenement zal eindigen met een spetterend eindfeest met de coverband Thunk!. Het is een perfecte manier om een geweldige dag vol watersport, eten en drinken af te sluiten.

Het evenement is gratis toegankelijk voor alle bezoekers. Alle informatie is te vinden op https://www.eldoradoparken.nl/jachthaven-eldorado/havenfeest

Voor meer informatie kan men contact opnemen met de havenmeester 06-26050603.