Picknick bij wijngaard De Plack. (foto: Wijngaard De Plack)
Picknick bij wijngaard De Plack. (foto: Wijngaard De Plack) Foto: Wijngaard De Plack

Franse sferen bij wijngaard De Plack

GROESBEEK - Het ultieme Franse gevoel beleven zonder helemaal naar Frankrijk te rijden? Dat kan bij wijngaard De Plack in Groesbeek.

In het weekend van 20 en 21 mei 2023 brengt wijngaard De Plack je in Franse sferen tijdens een ontbijt- en/of lunch picknick in de prachtige wijngaard. De Plack zorgt voor een rijkgevulde picknickmand. Het enige dat je zelf hoeft te doen is een plekje zoeken in de wijngaard, waarna je op je picknickkleed heerlijk kunt genieten van al het lekkers. Reserveren voor de ontbijt- en/of lunch picknick kan via www.bergendalbruist.nl. Op beide dagen is er een fotograaf aanwezig zodat je dit mooie moment (tegen betaling) kan laten vastleggen.

Op zaterdag 20 mei is de opening van de nieuw aangelegde jeu de boules banen. Op deze dag is deskundige begeleiding van de lokale jeu de boules vereniging aanwezig om de regels van het spel uit te leggen. 

Op zondag 21 mei is het heerlijk struinen op de brocante markt. De brocante kramen staan sfeervol opgesteld in de wijngaard. Dit alles onder de muzikale begeleiding van 'Mannen in de war'. Daarnaast kunt u genieten van een heerlijke Coq au Vin en zal wijngaard De Plack nieuwe wijnen presenteren.

De brocante markt op 21 mei is gratis toegankelijk. Meer informatie over bovenstaande activiteiten en reserveren via www.bergendalbruist.nl en www.wijngaarddeplack.nl.