Peem ziene Knilles aan het bessembinden. (foto: Archief Heemkundekring Groesbeek)
Peem ziene Knilles aan het bessembinden. (foto: Archief Heemkundekring Groesbeek) Foto: Archief Heemkundekring Groesbeek

Vóórintekenen bijzonder boek

Groesbeek Stekkenberg.
Het domein der bezembinders

GROESBEEK - Op 24 oktober wordt de postume uitgave van Groesbeek Stekkenberg. Het domein der bezembinders door G.G. Driessen gepresenteerd. Het boek verschijnt bij gelegenheid van het vijftigjarig bestaan van de Heemkundekring Groesbeek en is tevens een hommage aan de in 2022 overleden dorpschroniquer. 

De uitgave telt driehonderd pagina’s en tal van foto’s en illustraties. Dankzij de medewerking van de familie G.G. Driessen en sponsoring door de gemeente Berg en Dal, leden van de Heemkundekring, (bouw)bedrijven en stichtingen kan dit laatste en twintigste boek van Gerrie Driessen worden uitgegeven. 

Belangstellenden kunnen tot 1 juni intekenen op deze unieke publicatie door een bedrag van 15,- euro (of een veelvoud daarvan bij intekening voor meerdere exemplaren) over te maken op rekeningnummer NL18 RABO 0117 4708 05 t.n.v. Heemkundekring Groesbeek met vermelding van ‘Bezembinder'. 

De naam op de overboeking wordt in de lijst van intekenaars in de uitgave van dit ‘collectors item’ opgenomen mits voor 1 juni is ingetekend. Als de gewenste naam afwijkt van die op de overboeking, kan bij de omschrijving de naam worden vermeld die de intekenaar graag opgenomen wil zien.

De winkelprijs bedraagt na verschijnen van het boek 19,50 euro. Intekenaars en andere belangstellenden zijn uiteraard welkom bij de presentatie op 24 oktober in De Mallemolen.