Theo Janssen (links) en Jan Schoenmakers (rechts) met hun partners na de uitverkiezing tot Boysman van het jaar. (foto: Sandra Eeren)
Theo Janssen (links) en Jan Schoenmakers (rechts) met hun partners na de uitverkiezing tot Boysman van het jaar. (foto: Sandra Eeren) Foto: Sandra Eeren

Jan Schoenmakers en Theo Janssen:
Boysmannen van het jaar

BREEDEWEG - Vrijdagavond 21 april werden de vele vrijwilligers van de Boys bedankt met een gezellige feestavond. Hoogtepunt van deze avond vormde de bekendmaking van de vrijwilliger 'Boysman/vrouw' van het jaar. Dit jaar werd er niet een maar werden er twee Boysmannen van het jaar verkozen. 

De vrienden Jan Schoenmakers en Theo Janssen werden door vice-voorzitter Martin Bouten verrast met deze uitverkiezing. Beiden zijn 70 jaar lid van Groesbeekse Boys en nog altijd zeer actief bij de club betrokken. Als supporter bij de wedstrijden van het eerste elftal en bij de maandagmiddaggroep die ervoor zorgt dat sportpark Breedeweg in topconditie blijft. Jan en Theo werden samen met partners door hun (klein)kinderen en de andere aanwezigen gefeliciteerd en bedankt voor alles wat ze voor Groesbeekse Boys doen.  

Tijdens het vrijwilligersfeest werden ook nog Henk Rutten en Jan Janssen gehuldigd voor hun langdurige lidmaatschap (respectievelijk 60 en 50 jaar) van de Boys. Voorgaande huldigingen moesten beiden verstek laten gaan waarop het bestuur deze zeer betrokken leden tijdens het vrijwilligersfeest in het zonnetje heeft gezet. 

Groesbeekse Boys kijkt terug op een gezellige feestavond waarbij spelers van het eerste elftal ervoor zorgden dat de aanwezige vrijwilligers niets te kort kwamen, er een leuke quiz was en werd er gezongen en gefeest onder begeleiding van DJ Freek.