Mevrouw Heijkamp met hondje Noa bij de spullen die ze te koop heeft. (foto: Joop Verstraaten)
Mevrouw Heijkamp met hondje Noa bij de spullen die ze te koop heeft. (foto: Joop Verstraaten) Foto: Joop Verstraaten

Kofferbakverkoop bij Rood-Wit Groesbeek

Algemeen

GROESBEEK/BREEDEWEG- De Groesbeekse voetbalvereniging Rood-Wit heeft de rommelmarkt die zij voor de coronatijd hield omgeruild voor een kofferbakverkoop. 

Zondag 23 april was de eerste editie. Omdat het de eerste keer was werd er geen entree geheven. Volgens Hennie Janssen was het organiseren van een rommelmarkt erg intensief. “Daar was je vier dagen met vrijwilligers mee bezig. Wat er na de markt overbleef, moest op kosten van de vereniging worden afgevoerd en dat is vandaag de dag niet meer te betalen” aldus Janssen. 

Zo’n 12 verkopers die hun zolder en dergelijke hadden opgeruimd, hadden hun waren uitgestald op de parkeerplaats van Rood-Wit. Zo ook de familie Heijkamp uit Groesbeek die met hun hondje Noa ook een plaats hadden ingenomen. Op de vraag of Noa ook te koop was lieten ze weten: ‘nog voor geen miljoen.’ 

Ruim 100 bezoekers hebben de eerste kofferbak verkoop van Rood-Wit bezocht. De opbrengst komt ten goede aan de activiteitencommissie, die leuke dingen organiseert voor de vereniging.