Voorzitter Jan Coenen ( l ) en Hans Schokker houden jubileumvlag omhoog.
Voorzitter Jan Coenen ( l ) en Hans Schokker houden jubileumvlag omhoog. Foto: Joop Verstraaten

KNVB-jubileumvlag voor 75-jarige voetbalvereniging DVSG Groesbeek

Algemeen

DE HORST – Het jubileumfeest van de 75-jarige Groesbeekse voetbalvereniging DVSG zat er zaterdagavond bijna op. Na een zeer geslaagde eerste Koningsnacht was er zaterdagavond voor dat de feestavond begon een receptie waarbij het bestuur menige hand moest drukken. 

Namens de KNVB was Hans Schokker aanwezig die het bestuur de jubileum vlag van de KNVB aanbood. Hij liet weten over 25 jaar weer terug te zullen komen tijdens het 100-jarig bestaan en hopelijk eerder als DVSG kampioen wordt, grapte hij. Namens de gemeente Berg en Dal was wethouder Irma van de Scheur aanwezig. Zij complimenteerde het bestuur dat inmiddels versterking had gekregen. 

DVSG is een prachtige en hechte vereniging die de leden bij alles betrekt. Zo was er zondag een brunch voor alle leden en sponsoren en dat siert hen. “Ik wens jullie in ieder geval een fijne feestavond toe”, aldus wethouder Van de Scheur. 

Diverse plaatselijke verenigingen complimenteerden het bestuur met het 75-jarig bestaan. Van de Jongeren Activiteiten Commissie kreeg het bestuur een grote klok voor in de koffieruimte van het nieuwe onderkomen. Even na 20.00 uur maakte DJ Robert – Pouwels die een start van een feest, dat tot in de kleine uurtjes duurde...