Alert!-avond over criminele activiteiten in het buitengebied

Algemeen

BERG EN DAL - De politie krijgt steeds vaker meldingen over criminele activiteiten in het buitengebied. Samen met politie, omgevingsdienst, natuur- en landbouworganisaties en uw hulp willen wij criminaliteit in het buitengebied tegengaan.

Zo zijn we bezig met de Aanpak Veilig Buitengebied. Een van de onderdelen daarvan is de digitale vragenlijst die we vorig jaar hebben afgenomen. Nu zetten we een volgende stap en gaan we graag met u in gesprek over signalen van ondermijning. Want niet alle criminaliteit is zichtbaar.

Alert!- avond

Op maandag 8 mei van 19.30 tot uiterlijk 22.00 uur is er een Alert!-avond in de zaal van Schutterij Vriendenkring aan de Steenheuvelsestraat 39 in Leuth. Iedereen is er welkom.

Platform Veilig Ondernemen (PVO)

PVO Oost-Nederland geeft een presentatie over ondermijning en hoe u dat kunt herkennen. Ook geven we tips om criminaliteit en ondermijning in het buitengebied te voorkomen. En kunt u met uw vragen en zorgen terecht bij de aanwezige deskundigen.

Aanmelden

“Bent u er op 8 mei ook bij? Om samen een vuist te maken tegen criminele activiteiten in ons buitengebied? U kunt zich online aanmelden via www.pvo-oostnederland.nl(externe link).”