Koningsnacht bij de Natte bomvol.
Koningsnacht bij de Natte bomvol. Foto: Peter Hendriks

Koningsnacht en -dag in Millingen groot succes

Algemeen

MILLINGEN - Zowel de Koningsnacht als de Koningsdag zijn in Millingen een groot succes geworden. De Koningsnacht begon op woensdagavond om 20.30 uur in het schuttersgebouw van de Natte aan het Kastanjeplein.

 DJ Mike zorgde ervoor dat de zaal binnen de kortste tijd vol was met jeugd die er een bijzonder feestje van hebben gemaakt tot in de kleine uurtjes. Deze Koningsnacht kwam tot stand door samenwerking met schutterij OEV 1 en carnavalsvereniging De Deurdouwers.

Koningsdag

Om 11.00 uur vertrok een optocht met versierde fietsen. Bolderwagens en dergelijke vooraf gegaan door fanfare Ons Genoegen, schutterij OEV en Kunst Rijwiel vereniging Juliana. Na de optocht was er een vrijmarkt waarmee menige spaarpot gevuld is. De Hele dag was het een drukte van jewelste op het Kastanje plein evenals bij café De Kastanje. Op het plein waren ook nog diverse optredens zoals van Kunst rijvereniging Juliana terwijl fanfare St. Cecilia een concert gaf en een optreden van Theatralala. DJ René zorgde ervoor dat de feeststemming er in bleef.