Joriskerk Heumen. (foto: PKN Heumen)
Joriskerk Heumen. (foto: PKN Heumen) Foto: PKN Heumen

Diensten Joriskerk Heumen

HEUMEN - We informeren u graag over de zondagse kerkdiensten in de historische Joriskerk van de Protestantse Gemeente Heumen. U kunt ook live meekijken via www.pknheumen.nl.

De zondagse vieringen beginnen om 10.00 uur, en u bent van harte welkom! Als u online meekijkt: de orde van dienst vindt u op de website via terugkijken en in het Youtube-bijschrift.

Onze gemeente vormt een gastvrije, oecumenische gemeenschap waar lief en leed gedeeld wordt in een veelkleurigheid in geloven. De Joriskerk ziet zichzelf als een vindplaats van geloof, hoop en liefde.

Zondag 7 mei. Deze viering vieren we samen met de Protestantse Gemeente Groesbeek. Voorgangers zijn ds. H.T. Kroesbergen en da. J. Ruijs. De collecten zijn voor Steunfonds Het Vakantiebureau en de Diaconie. Er is kindernevendienst en na de viering drinken we koffie in verenigingsgebouw Terp.

Zondag 14 mei. Voorganger is mevrouw H. Oudelaar uit Ottersum. De collecten zijn voor Stichting Het Kruispunt en de Diaconie. 

Activiteiten. Op maandag 8 mei is er vanaf 20.00 uur een gemeenteavond in de Terp. Op woensdag 10 mei is er een winterwerkavond met als thema “Wendbaar Geloof”. Spreker is Hermen Kroesbergen. Locatie is De Horst 1 in Malden, we beginnen om 20.00 uur. Van harte welkom! Op donderdag 11 mei is er Seniorenkoffie in De Horst 1 in Malden vanaf 10.30 uur. Op 20 mei is er Samen Eten, ook in De Horst 1 in Malden vanaf 13.00 uur. Graag van te voren opgeven.

U kunt uw gift overmaken op rekeningnummer NL16 INGB 0000 9047 42 van de Diaconie met vermelding van het collectedoel. U kunt in contact komen met de dominee via predikant@pknheumen.nl.