(eigen foto)
(eigen foto) Foto: Eigen Foto

Cursus Nordic Walken bij Kwiek Actieve Leefstijl

Algemeen

BERG EN DAL - Kwiek Actieve Leestijl organiseert dit voorjaar voor de tweede keer Nordic Walking Technieklessen in de prachtige, heuvelachtige bossen in Berg en Dal. Voor de lessen Nordic Walken richt Kwiek zich vooral op de sportieve actieve 50-plusser die graag in de buitenlucht wil sporten Er is geen leeftijdsgrens naar boven. Bij Kwiek vindt Nordic Walking plaats op fitnessniveau of op gezondheidsniveau. Fitte lopers kunnen intensiever lopen en voor mensen met lichamelijke klachten kan Nordic Walking een prima alternatief zijn.

Onder leiding van opgeleide docenten, traint u in de omgeving van Nijmegen, Berg en Dal of Groesbeek. Samen lopen motiveert, zorgt voor gezelligheid en na de les is er de mogelijkheid om gezamenlijk koffie te drinken. 

Nordic Walking is een uitstekende sport voor diegenen die graag in de natuur willen bewegen. Door tijdens het lopen gebruik te maken van Nordic Walking stokken wordt het bovenlichaam ingezet en neemt de snelheid van lopen toe. De conditie kan hierdoor sterk worden verbeterd. Nordic Walking is dus een effectieve manier om tijdens het lopen je lichaam te trainen. mDe kosten bedragen 70 euro voor 5 lessen inclusief het gebruik van Nordic Walking stokken tijdens de lessen

Na afloop van de technieklessen mag u gratis meelopen tot en met september in een van de verschillende wandel- of trainingsgroepen van onze vereniging Kwiek Actieve Leefstijl. Data: donderdag 1, 8, 15, 22 en 29 juni. Tijd: 9.30 – 10.45 uur. Locatie: Hotel Erica, Molenbosweg 17, Berg en Dal. Voor meer informatie en aanmelden: mail naar kwiekal@kpnmail.nl en kijk op www.kwiekactieveleefstijl.nl.