Hein Leenders ontvangt de felicitaties en bloemen van de voorzitter.
Hein Leenders ontvangt de felicitaties en bloemen van de voorzitter. Foto: K. Coopmans

Erelid ehbo-vereniging Groesbeek

Algemeen

GROESBEEK -De jaarlijkse ALV-vergadering van de ehbo-vereniging Groesbeek heeft gezorgd voor een nieuw erelid van de vereniging: Hein Leenders. 

Hein is bijna 50 jaar lid als hbo-er, en lange tijd als bestuurslid en voorzitter actief geweest binnen de vereniging. Als geen ander weet Hein hoe belangrijk het is om een hbo diploma te hebben en ernaar te kunnen handelen. Tevens is Leon Rutten op de ALV gehuldigd. Leon is 25 jaar lid van de ehbo-vereniging.

Zoals vermeld op de ALV zal er na de zomervakantie een nieuw lesprogramma op de ehbo-website gepresenteerd worden. Hierin de gebruikelijke herhalingslessen, met nieuw daarbij de mogelijkheid van een combinatie met digitaal thuis theorie leren, en meer tijd voor de praktische vaardigheden tijdens de hbo lessen. Dat maakt het voor menigeen makkelijker om zich de stof eigen te maken in eigen tempo. Uiteraard zullen de oude herhalingslessen ook blijven bestaan. “We hopen zo in deze digitale tijden iedereen te kunnen bedienen bij het behalen en behouden van het ehbo-diploma.”

Leon Rutten na in ontvangst nemen van de felicitaties en de bloemen.