Polonaise tijdens fanavond The Moonlights Groesbeek.
Polonaise tijdens fanavond The Moonlights Groesbeek. Foto: Jeroen Hendriks

Oergezellige fanavond The Moonlights

Algemeen

GROESBEEK – Zaterdagavond vond in de grote zaal van De Hoeve de fanavond plaats van het succesvolle Groesbeekse duo The Moonlights. 

Het voltallige bestuur van de fanclub heette de vele leden welkom op de eerste fanavond van The Moonlights in 2023. Jong en oud was aanwezig en het was mooi om te zien dat vooral de jongeren houden van de liedjes van weleer. Het werd een oergezellige avond en Wesley Boes & Marvin de Geest kwamen langs om de avond nog completer te maken met hun geweldige optredens.
The Moonlights zelf wist iedereen op de vloer te krijgen en liet onder groot applaus nieuwe nummers van de allernieuwste cd-album ‘Speel voor mij ‘nog een keer horen.

Er werd gedanst, gehost terwijl de polonaises niet uitbleven, wat onderhand een traditie is op de fanavonden van The Moonlights. Fans vanuit heel Nederland die de fanavonden sinds jaar en dag bezoeken daar is het bestuur van de fanclub en het muzikale duo zeer trots op en laten weten ‘Wij Gaan Door‘.

Het laatste nummer van de avond ‘Dit is mijn leven’ heeft menige fan kippenvel bezorgd, toen ze huiswaarts keerden en heeft hen ook energie gegeven om door te gaan. Tanja Vissers de voorzitter van de fanclub liet weten dat ze zaterdag 25 november samen met de fans terug gaan naar de tijd van The Cats, BZN en vele andere nummers. Zeker is dat op die avond Kees Plat en Sonja dit samen gaan doen met The Moonlights en wie weet is er nog een verrassing in petto.