Beeld uit de kerkdienst van 7 mei 2023. (foto: PKN Heumen)
Beeld uit de kerkdienst van 7 mei 2023. (foto: PKN Heumen) Foto: PKN Heumen

Diensten Protestantse
Gemeente Heumen

HEUMEN - We informeren u graag over de zondagse kerkdiensten en activiteiten door de week in en vanuit de St. Joriskerk van de Protestantse Gemeente Heumen. Hieronder een overzicht.

De zondagse vieringen beginnen om 10.00 uur. U bent van harte welkom, maar ook bij de activiteiten door de week. Wij zijn gemeente van Christus, gastvrij, eigenzinnig, delen verhalen, liederen, in lief en leed en willen zichtbaar zijn als inspiratiebron voor leven en samenleven voor mensen binnen en buiten de gemeente. De Protestantse Gemeente Heumen ziet zichzelf als een vindplaats van geloof, hoop en liefde. Zondagse vieringen worden live uitgezonden via www.pknheumen.nl.

Zondag 14 mei. Voorganger is mevr. H. Oudelaar uit Otterstum. De collecten zijn voor Stichting Het Kruispunt en de Diaconie.

Zondag 21 mei. Voorganger is ds. D.F. Blom uit Cuijk. Deze morgen is er een viering van Schrift en Tafel. U bent van harte uitgenodigd om hier aan deel te nemen. De collecten zijn voor Stichting Het Kruispunt en de Diaconie.

Activiteiten. Op zaterdag 20 mei is er Samen Eten in De Horst 1 in Malden vanaf 13.00 uur. U kunt zich t/m 17 mei opgeven (via https://www.pknheumen.nl/contact/). Verder… kunt u uw gift overmaken op rekeningnummer NL16 INGB 0000 9047 42 van de Diaconie met vermelding van het collectedoel. U kunt in contact komen met dominee Hermen Kroesbergen via predikant@pknheumen.nl.