Zeven voor Leven Wandeltocht.
Zeven voor Leven Wandeltocht. Foto: Zeven voor Leven

Fietsevenement ‘Zeven voor Leven’ uitgebreid met wandeltocht

Algemeen

BERG EN DAL - Zeven voor Leven (28 mei) staat bekend als een evenement waarbij deelnemers geld inzamelen voor het Radboud Oncologie Fonds. Afgelopen edities was dit alleen mogelijk met een fietsroute. Deze editie heeft het team van Zeven voor Leven in samenwerking met een student van het ROC Nijmegen ervoor kunnen zorgen dat er naast de fietsroute ook een wandelroute is. 

Zoals elke editie start het evenement op camping Nederrijkswald aan de Zevenheuvelenweg 47 in Berg en Dal. De start van de fietsroute is om 08:07. Alle deelnemers gaan proberen 7 keer de fietsroute van 20 kilometer af te leggen. Door al hun zelf geworven sponsoren zamelen zij geld in. De wandelroute is een afstand van 7 kilometer lang. 

De wandelroute is gemaakt omdat niet iedereen in staat is om 7 keer 20 kilometer te fietsen. Daarom bieden wij de kans om mee te doen aan de wandelroute. Zo kunnen deelnemers ook geld inzamelen voor het oncologie fonds. Je kunt wandelen vanaf 9.00 uur tot 15.00 uur en de route is volledig gepijld. Het inschrijfgeld is +7,00,- euro.

Al dit geld gaat direct naar het Radboud Oncologie Fonds. Op het evenemententerrein is genoeg vertier met foodtrucks, muziek en een markt. Voor meer info zie www.zevenvoorleven.nl.