HV Woonbelang organiseert huurdersbijeenkomst leefbaarheid en overlast

Algemeen

REGIO - HV Woonbelang nodigt alle huurders van Oosterpoort in Berg en Dal en Heumen uit voor een bijeenkomst over leefbaarheid en overlast.

Leefbaarheid gaat om de directe woon- en leefomstandigheden en is een steeds belangrijker thema. Overlast neemt in allerlei vormen toe en staat hoog op de agenda. Huurders doen steeds meer een beroep op HV Woonbelang om hen hierin te ondersteunen.

Veel huurders krijgen weleens te maken met overlast en weten door te weinig kennis en ervaring niet altijd welke hulp zij in kunnen schakelen. Oosterpoort is vanuit haar positie en verantwoordelijkheid ook niet altijd in staat handelend op te treden.

HV Woonbelang wil de huurders informatie geven en van gedachten wisselen. De huurders hebben deze avond een belangrijke inbreng en hun input is bijzonder gewenst. Vanwege privacy wordt de leefbaarheid en overlast in het algemeen besproken en kan niet worden ingegaan op individuele situaties.  
Maarten Groen van de Woonbond leidt de bijeenkomst en houdt een presentatie over wat leefbaarheid en overlast is en welke stappen gezet kunnen worden door huurders én Oosterpoort.

Namens Oosterpoort zijn de directeur Kees van Kampen, manager klant & wijken Pieter Rademakers en de sociaal wijkconsulent Mandy van Kesteren aanwezig. Naast Oosterpoort verzorgen Karin van der Zwaluw van buurtbemiddeling en wijkagent Jörgen Rutgers een presentatie.

De huurdersbijeenkomst vindt plaats op dinsdag 20 juni van 19.30 tot 22.00 uur uur in Voorzieningenhart Op de Heuvel, Ericastraat 39 te Groesbeek. Men kan zich voor de huurdersbijeenkomst aanmelden via info@hv-woonbelang.nl of 024-7853631.