Bedevaart Groesbeek-Kevelaer

GROESBEEK - De Groesbeekse 226e Bedevaart naar Kevelaer is op dinsdag 8 augustus. 

Wie mee wilt met de bus dan kan zich opgeven bij een van de contactadressen of het deelnameformulier invullen dat in de kerken in Groesbeek ligt, en dat inleveren in de pastorieën of sacristieën van Groesbeek centrum of Breedeweg of bij de opgave-adressen. Graag doen vóór zondag 23 juli! 

Het programma in Kevelaer is als volgt: - vanuit de bus in processie naar de Beichtkapelle.; - 10.30 uur Heilige Mis, in de Beichtkapelle; - 14.00 uur Lof met uitstelling van het Allerheiligste, in de Basiliek; - 14.30 uur (aansluitend aan het lof) kleine kruisweg, in het forum Pax Christi.

Vertrektijden en opstapplaatsen bussen: 9.00 uur  Kerk Groesbeek De Horst; 9.10 uur Kerk Groesbeek Centrum; 9.20 uur Kerk Groesbeek Breedeweg. Vertrek uit Kevelaer is 16.30 uur.

Opgave-adressen:

Dhr. S. Meilink, Fretstraat 15, Groesbeek     ; Dhr. H. Janssen, Grafwegen 10, Groesbeek; Mw. W. Bleize, Jonkershof 38, Groesbeek; Pastoraal centrum, Kloosterstraat 2, Groesbeek; Pastorie Breedeweg, St. Antoniusweg 2, Groesbeek

Let op: Bij aanmelding graag het geld (15 europer persoon, gepast) bijvoegen in een enveloppe met een briefje met de namen van de personen die meegaan, een contactadres en telefoonnummer, en graag uw opstapplaats vermelden! Er kunnen geen misintenties meer worden opgeven. (Broederschap Kevelaer-Groesbeek.)