Foto uit de voorstelling 'Er was eens'.
Foto uit de voorstelling 'Er was eens'. Foto: Kalorama

Toneel Mooi Uitzicht speelt 'Er was eens'

BEEK - Toneel Mooi Uitzicht, onderdeel van het Kalorama Centrum voor doofblinden, speelt de muzikale theatervoorstelling: Er was eens. De voorstellingen zijn gratis en worden opgevoerd bij Kalorama, Nieuwe Holleweg 12 in Beek. 

Men betaalt geen entree en is van harte welkom op de volgende dagen en tijdstippen: donderdag 6 juli om 19.00 uur, zaterdag 8 juli om 19.00 uur en zondag 9 juli 2023 om 13.30 uur. Reserveer vooraf uw kaartje(s) door een mail te sturen naar secretariaat@kalorama.nl 

Geeft u duidelijk het aantal kaartjes en de datum van de voorstelling aan? Let op! Er is een beperkt aantal plaatsen en consumpties zijn voor eigen rekening.  

De groep bedenkt de verhalen die ze spelen helemaal zelf. Het enige wat aan het begin wordt vastgesteld is het thema. Dit jaar was het beginpunt: 'Sprookjes'. Vanuit hier werden de spelers bevraagd wat ze wilden spelen. Al dan niet met behulp van de begeleiders en tolken. De regisseur van deze groep, Casper Schimmel, zegt hierover: "Het is magisch om met elkaar te fantaseren, elkaar te inspireren en iets moois te creƫren. Daar zijn we wat ons betreft ook dit jaar weer met zijn allen in geslaagd!"