Joriskerk Heumen. (foto: PKN Heumen)
Joriskerk Heumen. (foto: PKN Heumen) Foto: PKN Heumen

Diensten Joriskerk Heumen

HEUMEN - We informeren u graag over de zondagse kerkdiensten in de historische Joriskerk van de Protestantse Gemeente Heumen. U kunt ook live meekijken via www.pknheumen.nl.  De zondagse vieringen beginnen om 10.00 uur, en u bent van harte welkom! 

Als u online meekijkt dan vindt u de orde van dienst op de website via terugkijken en in het Youtube-bijschrift. Onze gemeente vormt een gastvrije, oecumenische gemeenschap waar lief en leed gedeeld wordt in een veelkleurigheid in geloven. De Joriskerk ziet zichzelf als een vindplaats van geloof, hoop en liefde. 

Zondag 4 juni. Voorganger is ds. M. Glastra uit Malden. De collecten zijn voor Stichting De Vrolijkheid en de Diaconie. Na de viering bent u welkom om nog wat te drinken in de Terp tegenover de kerk.

Zondag 11 juni. Voorganger is ds. H.T. Kroesbergen. Deze morgen is er viering voor jong en oud. Iedereen is van harte welkom om mee te doen! De collecten zijn voor Stichting De Vrolijkheid en de Diaconie.

Agenda. Noteer alvast: op 25 juni is er een eindfeest voor jong en oud na de kerkdienst. We gaan schaken, dammen en andere leuke spelletjes doen.
U kunt uw gift overmaken op rekeningnummer NL16 INGB 0000 9047 42 van de Diaconie met vermelding van het collectedoel. U kunt in contact komen met de dominee via predikant@pknheumen.nl.