650 jeugdige deelnemers aan het jeugd Pinkster toernooi bij De Treffers Groesbeek. (foto: Harm Wijnhoven)
650 jeugdige deelnemers aan het jeugd Pinkster toernooi bij De Treffers Groesbeek. (foto: Harm Wijnhoven) Foto: Harm Wijnhoven

Groots jeugdtoernooi
bij De Treffers Groesbeek

GROESBEEK – Tweede Pinksterdag was het een komen en gaan voor het De Veer Montage en Retail Pinkster Cup bij De Treffers in Groesbeek. Zo’n 30 verenigingen afkomstig uit het hele land hadden zich opgegeven voor dit jeugdtoernooi. 

Maandagmorgen moesten de jo8 tot jo10 het opnemen tegen elkaar op de velden van De Treffers die overigens allemaal bezet waren. De toeloop was zo groot dat de beide parkeerplaatsen van De Treffers bomvol met auto’s stonden, zodat er langs het gehele Nijerf geparkeerd werd. 

Maandagmiddag waren de elftallen van jo11 tot en met jo13 aan de beurt om het tegen elkaar op te nemen. In totaal werden er 256 wedstrijden van 20 minuten gespeeld met liefst 650 jeugdvoetballers. Uiteindelijk kregen uiteraard de winnaars een speciaal medaille; de overige spelers ontvingen allen een medaille als aandenken aan dit fantastisch Pinksterjeugdtoernooi, dat prima georganiseerd was dankzij de vele vrijwilligers van De Treffers.