Joriskerk Heumen. (foto: PKN Heumen)
Joriskerk Heumen. (foto: PKN Heumen) Foto: PKN Heumen

Joriskerk in Heumen

HEUMEN - U bent iedere zondag van harte welkom bij de diensten van de Protestantse Gemeente Heumen in de historische Joriskerk. Deze beginnen om 10.00 uur. Wij zijn een vindplaats van geloof, hoop en liefde en vormen een gastvrije, oecumenische gemeenschap waar lief en leed gedeeld wordt in een veelkleurigheid van geloven.

U kunt de vieringen live meekijken via pknheumen.nl. De livestream start iets voor 10.00 uur.

Zondag 24 maart. Op Palmzondag is ds. J. Dorst uit Nijmegen voorganger. De collecten zijn voor Kerk in Actie – Rwanda en de Diaconie.
Donderdag 28 maart. Op Witte Donderdag is er om 19.30 uur viering. Voorganger is ds. H.T. Kroesbergen
Vrijdag 29 maart
Op Goede Vrijdag is er ook om 19.30 uur viering. Deze viering wordt voorbereid door gemeenteleden.
Zaterdag 30 maart. Op Stille Zaterdag is er om 22.00 uur een Paaswake. Voorganger is ds. H.T. Kroesbergen.
Zondag 31 maart. Voorganger op deze Paasmorgen is ds. H.T. Kroesbergen. De collecten zijn voor Kerk in Actie – Colombia en de Diaconie.

Activiteiten. Op zaterdag 23 maart is er om 13.00 uur Samen Eten. Opgeven kan via de website (“Contact”). Op woensdag 3 april is er om 20.00 uur een gespreksgroep met het thema ‘Wat doen we als we bidden’. Informatie: predikant@pknheumen.nl

Collecte. Kunt u niet in de kerk aanwezig zijn? Dan kunt u uw gift geven via rekeningnummer NL16 INGB 0000 9047 42 van de Diaconie met vermelding van het collectedoel.

Contact en voorbeden. Voor contact met de predikant kunt u dominee Hermen Kroesbergen mailen via predikant@pknheumen.nl. Voorbeden kunt u ook via e-mail aan hem doorgeven. Op de website staan meer contactgegevens.