Afbeelding
Foto:

Anytime Fitness Millingen al vijf jaar de leukste en beste!

MILLINGEN - Op 1 april 2019 opende Anytime Fitness Millingen zijn deuren. En… dat was geen grapje maar een welkome aanvulling in het dorp. Vele mensen vonden ondertussen hun weg naar een gezonder en actiever leven. In onze regio bevinden zich momenteel 3 Anytime Fitness clubs, namelijk in Groesbeek, Malden en Millingen aan de Rijn. 

Het unieke aan Anytime Fitness is de persoonlijke aandacht wat het leuk maakt. Maar ook het 24/7 concept waarbij je altijd kunt sporten op het tijdstip wanneer jij wilt. Ook in het weekend en ook ’s nachts (als je dat zou willen). Daarbij kun je met het lidmaatschap van een club ook bij alle overige clubs terecht. Zowel in Nederland maar ook in de rest van de wereld. En er zijn er liefst meer dan 5.500! Dat geeft leden veel vrijheid en gemak

Daarbij is het lidmaatschap voor onbeperkt gebruik en word je ook geholpen met begeleiding, fitness schema’s en trainingen. Het is zelfs mogelijk om thuis (voor de buis) te sporten met een Anytime Fitness Lidmaatschap. 

5 JAAR = Trakteren als je NU lid wordt!

Gezondheid is en wordt steeds belangrijker waarbij investeren in gezondheid loont! En wie jarig is trakteert!
Het vijfjarig jubileum van Anytime Fitness Millingen wordt in de feestweek van 1 april tot en met 8 april gevierd met de volgende extra's bij je aanmelding (18 mnd):
- de maand april gratis sporten.
- als bonus krijg je een gratis sporttas.
- en je mag een gratis personal training sessie beleven.

Maandagochtend 1 april open dag inloop

Op 1 april is er ook een open inloop waarbij je van bovenstaande extra’s kunt profiteren. Maar natuurlijk kun je die dag ook terecht voor informatie, een hapje en drankje en onze bijzondere activiteiten. We hebben een kleine feestweek om ons jubileum te vieren. 

Maandagochtend 1 April:
- 10.00 uur Paasworkout: een familie workout, fit zijn met leuke uitdagende spellen.
- 11.00 en 11.30 uur Klankschaalsessie om jezelf te balanceren en tot rust te komen.
- 11.00 uur IJsbad Challenge, ga jij net als Wim Hof de uitdaging aan? Altijd al willen doen? Probeer het! Er zijn meerdere tijden en sessies beschikbaar. En start de dag met een verfrissend gevoel.

Dinsdagavond 2 april:
Powerlifting competition. Ook voor starters, want we geven een voorlichting/training hoe je moet powerliften. Daarna gaan we echt aan het werk! De echte dare-devil ontvangt de Anytime Fitness cup.

Woensdagavond 3 april:
19.00 uur, een speciale 45 minuten Bootcamp les buiten. Iedereen is welkom, ook niet leden zodat je ons kunt ervaren. Leden mogen gratis iemand meenemen. Laat ons even weten dat je komt.
19.00 uur, een Groepslesmarathon met een combinatie van 4 lessen elk 20 minuten. Waaronder de Power Pump, een Corekiller, een HIIT training en Pilates les. Zo kun je elke activiteit even ervaren.

Donderdagavond 4 april:
18.00-21.00 uur - Party!! We sluiten natuurlijk af met een feest. Hiervoor hebben we een DJ met muziek in de club. Maar ook een echte Zumba party in de groepsleszaal en de functionele trainingsvloer.

Alle activiteiten zijn gratis voor leden en niet leden/bezoekers! Wel graag aanmelden via ons e-mailadres millingen@anytimefitness.nl i.v.m. beperkte plaatsen. Je hoeft hiervoor dus geen lid te zijn! 

Gratis 7 dagen proberen!

Wellicht heb je plannen om het sporten in deze tijd weer op te pakken? Dan is nu het moment om je aan te melden. Daarbij kun je bij Anytime Fitness het sporten altijd eerst 7 dagen gratis proberen

Meer informatie: www.afmillingen.nl of stuur rechtstreeks een e-mail naar de club, millingen@anytimefitness.nl. Hier kun je je ook aanmelden voor de gratis 7 dagen proefperiode.