Zangeres Ine van Huet. (foto: zangeresinevanhuet.com)
Zangeres Ine van Huet. (foto: zangeresinevanhuet.com) Foto: zangeresinevanhuet.com

Pasen in de H. Antonius
Abtkerk in Malden

MALDEN - Op Eerste Paasdag, zondag 31 maart om 11.30 uur wordt in een feestelijke eucharistieviering in de kerk in Malden het Hoogfeest van Pasen gevierd. Pasen is een feest van hoop, van doorgaan met het leven ook na een donkere periode: Kom en beleef Pasen!

De voorgangers zijn pastoor Harald Spiertz en diaken Paul Menting, zij brengen ons de blijde boodschap van Pasen. Een feest om samen te vieren!
Zangeres Ine van Huet zingt mooie liederen en zij wordt begeleid door organist Willie Schamp. Sopraan Ine van Huet is geboren en getogen in Bemmel, heeft al ruim 40 jaar ervaring als soliste bij kerkelijke vieringen en diverse podia en gelegenheden. Zij zingt klassieke en moderne liederen. Haar prachtige sopraanstem zal het feest van Pasen in Malden een extra feestelijke sfeer geven.

Kom dus samen in de Maldense kerk Pasen vieren, zodat de Maldense geloofsgemeenschap elkaar een Zalig Pasen kan toewensen.
De website van de parochie Heilige Drie-eenheid heeft een aparte pagina voor de H. Antonius Abtkerk in Malden: https://h3eenheid.nl/gemeenschappen/h-antonius-abt/. E-mailadres: locatiemalden@h3eenheid.nl.