DVSG oppermachtig

GROESBEEK - Een belangrijke  wedstrijd om in  de bovenste regionen van de 5e klasse mee te blijven doen. DVSG neemt meteen het initiatief en krijgt in het begin van de wedstrijd al goede kansen om te scoren.

In het 17e min is het Sem Kamps die een diepte bal krijgt. Hij neemt de bal mee en scoort de 1-0. DVSG gaat gewoon verder met aanvallen en in de 26e min lukt het Niek Derksen om de 2-0 te maken vanuit een corner die eerst nog teruggelegd wordt, voordat hij de bal kan binnen werken. Na rust is het wederom Niek Derksen die een bal binnen de 16 meter kan aannemen en binnen schieten. Stand 3-0.

DVSG speelt echt goed vandaag en weet zeker in de 2e helft telkens de vrije man te vinden. Daardoor is AVIOS- DBV vandaag geen moment gevaarlijk geweest en heeft  het geen schot op doel kunnen lossen. Deze overwinning is een echte teamprestatie. Iedereen deed wat zijn taak was en dan lijkt voetbal opeens makkelijk. Ook de invallers hebben laten zien dat ze van waarde zijn en hebben het AVIOS DBV onmogelijk gemaakt om maar even tot voetballen te komen. De score had veel hoger kunnen zijn, maar het belangrijkste is dat er vandaag geen moment terugval is geweest in het spel van DVSG.

Een terechte en mooie overwinning die smaakt naar een goed vervolg zondag uit tegen Aquila.