(foto: Tom Pilzecker Fotografie)
(foto: Tom Pilzecker Fotografie)
zaken

Slager Hermanussen derde bij Spareribs Trophy

Zakelijk

OVERASSELT/BEUNINGEN - Slager Traiteur & Catering Hermanussen uit Overasselt is op de derde plaats geëindigd in de door Koninklijke Nederlandse Slagers georganiseerde vakwedstrijd, de Spareribs Trophy. Keurslager Evert Tebak ging er met de winst vandoor. De tweede prijs ging naar Keurslager De Jong uit Nuenen.

De jury zei over de spareribs van slager Hermanussen: “Deze spareribs hebben een lekkere en verrassende smaak. De slager heeft bijzondere kruiden gebruikt, zonder de karakteristieke vleessmaak te verliezen!”

De keuring
Tijdens de keuring op 6 maart zijn alle ingezonden ambachtelijke spareribs vanuit het hele land beoordeeld op geur, smaak, samenstelling en bewerking. De keuring is uitgevoerd onder leiding van het Expertisecentrum voor het Slagersambacht. Branche erkende meesterverkoper Jessica Hoevenaars, slager Roy van Tilburg (winnaar 2023) en gecertificeerde keurmeesters Maritha Wolters en René Hoekstra vormden de jury van deze editie.

De uitreiking
De prijsuitreiking vond op 8 april plaats na afloop van het slagersevent GROEI!, in Kamerik. De winnaar werd bekendgemaakt in het bijzijn van vele collega-slagers.

Slagerij & Catering Hermanussen bevindt zich in Overasselt en Beuningen. Superieure kwaliteit en goede service, dat is waar zij voor staan. Deze slagerij houdt zich ook veel bezig met catering. Slager William Hermanussen is absoluut geen onbekende in deze vakwedstrijd. Hij won de Spareribs Trophy in 2022, 2019 en 2014.

Slagerij Hermanussen, Lagenhof 3, Overasselt; 024 6221329
Slagerij Hermanussen Beuningen, Mauritsplein 3, Beuningen, 024 6753300
www.cateringhermanussen.nl; www.slagerijhermanussen.nl

Uitgelicht

Digitale krant