Afbeelding

Regenachtige Frans Thijssen Trophy

Algemeen

MALDEN - Op vrijdag 19 april vond op sportpark De Broeklanden in Malden de tweedee Frans Thijssen Trophy plaats. Een wandelvoetbaltoernooi voor 60+ en 70+.

SV Juliana’31 kan terugkijken op een geslaagd, maar nat toernooi. Twintig deelnemende teams speelden onder goed toezicht van de spelbegeleiders de 62 wedstrijden sportief, er werd totaal 164 maal het net gevonden. Door de vele regen werd het toernooi aangepast en gespeeld tijdens de droge periodes. Bij de 60+ plaatsten de volgende teams zich voor de finale poule: Uit Nederland: DAW uit Schaijk en Juliana’31 en uit Duitsland: Holsterhausen uit Essen en Fortuna’32 uit Bottrop. Na zeer spannende wedstrijden werd het team uit Bottrop de winnaar.
Bij het 70+ Toernooi was een team oppermachtig en dat was het team van Borussia Dortmund.

Tijdens de prijsuitreiking werden de talrijke vrijwilligers bedankt. De familie van Oppen reikte de John van Oppen Bokaal voor het sportiefste team van de dag uit aan de wandelvoetballers van Steinhagen.  Daarna reikte Frans Thijssen de bekers uit aan de aanvoerders van de winnaars: Fortuna’32 Bottrop 60+ en Borussia Dortmund 70+.